Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024
Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024

Trias x BCN allunya el seu ‘sí’ als pressupostos de Collboni: “Blinden el model derrotat a les eleccions”

“Collboni ha preferit abandonar l’opció del canvi per continuar amb el model d’Ada Colau. I aquí nosaltres no hi serem”, avisa Tremosa

|

- Publicitat -

El regidor Ramon Tremosa, de Trias x BCN, ha expressat reticències pel que fa a la proposta pressupostària presentada pel govern de Barcelona. Tremosa ha criticat que fins ara, el govern s’ha limitat a comunicar les seves voluntats i a demanar el vot favorable o l’abstenció, sense cap negociació. En aquest sentit, ha recordat que és un executiu que només té 10 regidors, tot i que “sembla actuar com si tingués majoria absoluta”.

Els de Xavier Trias han considerat que l’alcalde Jaume Collboni busca un futur vot dels comuns als comptes i a les ordenances fiscals, i per això presenta un comptes “continuistes, que consoliden i blinden el model derrotat a les eleccions”. Tremosa ha retret que la proposta no reculli cap de les prioritats que ha defensat el seu grup i ha reivindicat la necessitat d’afavorir les famílies, bonificar l’activitat econòmica i indemnitzar els comerços afectats per les obres llargues.

Publicitat

“Collboni ha preferit abandonar l’opció del canvi per continuar amb el model d’Ada Colau. I aquí nosaltres no hi serem”, ha insistit Tremosa, que entén que el socialista compta per aprovar aquests comptes amb la majoria que va fer possible que fos alcalde.

Et pot interessar  L'oposició constata la "solitud" i "paràlisi" de l'executiu de Collboni i l'insta a "replantejar" el seu funcionament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut