Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Trias no descarta governar amb el PSC: “Per què no? Jo no tinc manies d’aquestes”

|

- Publicitat -

L’exalcalde de Barcelona i candidat de Junts a les eleccions municipals del mes de maig, Xavier Trias, ha obert la porta a un hipotètic govern amb el PSC a la ciutat després dels comicis: “Per què no? Jo no tinc manies d’aquestes”, ha plantejat entrevistat pel diari ‘Ara’. Sí que ha descartat, en canvi, una entesa amb els comuns d’Ada Colau però no amb els socialistes ni tampoc amb els republicans: “També em veig capaç de governar amb ERC”.

El cap de llista de Junts ha assegurat que es presentarà de nou com a alcaldable per “una pressió insuportable de gent del carrer” i perquè l’hi han demanat figures com els presidents de la Generalitat Jordi Pujol, Artur Mas i Carles Puigdemont. Tot i això, planteja una campanya electoral “molt personal”.

Publicitat

Replantejament dels xamfrans de l’Eixample 

Pel que fa als grans projectes urbanístics en marxa a Barcelona, ha explicat que no pensa revertir superilles com les del carrer del Consell de Cent perquè “no tindria cap sentit amb tot el que s’han gastat”, però que cal “replantejar-se el que està fent aquesta senyora alcaldessa amb els xamfrans de l’Eixample”.

Alhora, ha rebutjat continuar la unió dels tramvies per l’avinguda Diagonal: “És un disbarat”. En canvi, ha proposat construir un nou túnel sota el carrer d’Aragó per als trens de Rodalies o bé ampliar l’actual i promoure la construcció d’aparcaments per a cotxes als accessos a la ciutat “i que la gent entri amb el ferrocarril a dins de Barcelona”.

 

Et pot interessar  Puigdemont diu que les crítiques de Junqueras en campanya s'han de "relativitzar" i allarga la mà a ERC després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut