Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Trias ha demanat “ordre”, lideratge i “autoritat”: “Anar tots a una”

|

- Publicitat -

L’exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha demanat “ordre”, lideratge i “autoritat”. “Anar tots a una”, ha resumit. Ha afegit que “no pot ser que uns opinin una cosa i altres una altra”, tot i que ha considerat que no és ben bé això el que passa, però sí el que es tradueix al carrer. Per això, ha reivindicat autoritat per marcar una direcció clara. Tot plegat ho ha expressat en una entrevista a Betevé on ha reivindicat que la decisió de trencar el Govern seria un “escull important” a la seva candidatura “si no és una decisió de tot el partit”. Malgrat això, s’ha mostrat “bastant optimista” amb què hi haurà un posicionament conjunt de Laura Borràs i Jordi Turull; ja que tots dos han dit que la decisió final serà de la militància. Ha vist “impossible” que es presentin dues teories diferents i ha defensat que Borràs és un “actiu important” dins de la formació. Ha lamentat que està sotmesa a una situació “insòlita” perquè “la persegueixen”.

Sobre la seva decisió concreta de presentar-se o no a l’alcaldia de Barcelona, ha insistit que si ho fa serà per guanyar i ha vinculat la seva decisió a conèixer els resultats d’unes enquestes que ell mateix ha encarregat per valorar si es donen les condicions. “Que jo crec que sí”, ha afegit. No ha volgut concretar amb qui comptaria tot i que sí ha mencionat Jordi Martí Galbis i ha valorat que el conseller Josep Maria Argimon és una persona “molt valuosa”. Tanmateix, ha assegurat que han d’existir unes línies polítiques “clares” sobre què s’ha de fer a Catalunya. Ha afirmat que això afecta el partit i l’afecta a ell en el sentit de sentir-se “còmode i ben integrat”. El seu objectiu seria recuperar els 14 regidors.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut