Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024

Trias descarta que Junts demani l’alcaldia de Barcelona per investir Sánchez: “No hem de barrejar les coses”

Espera que no hi hagi repetició electoral i que el PSOE estableixi una negociació "seriosa"

|

- Publicitat -

L’exalcalde i regidor de Junts, Xavier Trias, ha descartat que Junts demani l’alcaldia en el marc de les negociacions per investir Pedro Sánchez. “Són coses diferents. No hem de barrejar les coses”, ha dit en una entrevista a Rac 1.

Trias espera que no hi hagi una repetició de les eleccions i que el PSOE estableixi una negociació “seriosa”. “Però si no són capaços de tenir aquesta actitud i de prendre decisions, llavors sí que anirem a unes eleccions”, ha avisat. En aquest sentit, ha apostat per donar suport a Sánchez “depenent de les condicions”. “Ara ens necessiten. A veure quina actitud tenen i si fan una reflexió”, ha conclòs.

Publicitat

Així mateix, Trias ha defensat les dues qüestions que Junts ha posat sobre la taula per negociar; el referèndum i l’amnistia. “D’entrada no es pot dir això no, allò no. L’obligació i el repte que té Sánchez, sabent les nostres condicions, és dir què ofereix i quins plantejaments fa. És evident que Catalunya és un problema per a la resta de l’Estat”, ha afirmat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut