Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Trias demana a Colau que no faci “coses estranyes” com en 2019: “El que hauria de reconèixer és que he guanyat jo”

El cap de llista de Junts s'ha mostrat convençut que ell acabarà sent alcalde

|

- Publicitat -

Xavier Trias ha exigit a Ada Colau que no intenti fer “coses miraculoses” com ara fa quatre anys quan, malgrat haver perdut les eleccions, va arrabassar-li l’alcaldia a Ernest Maragall gràcies al suport de Manuel Valls.

Així mateix, el cap de llista de Junts ha demanat a la líder dels comuns que reconegui que qui ha guanyat les eleccions és ell. “Espero que no tingui l’atreviment de fer coses estranyes perquè hauria d’haver après que això no funciona”, ha apuntat el cap de llista de Junts en una atenció a la premsa.

Publicitat

Igualment, Trias ha explicat que ja ha parlat amb tots els partits “que tenen possibilitats de governar la ciutat” i s’ha mostrat convençut que ell acabarà sent alcalde “amb més o menys suports”. En aquest sentit, ha encoratjat la resta de forces polítiques a treballar per forjar un govern estable i entendre’s per fer avançar Barcelona.

Trias també s’ha referit a la proposta del president Pere Aragonès de crear un “front democràtic” unitari de les forces sobiranistes i independentistes per a les eleccions espanyoles del 23-J. Ha reconegut que les propostes que sumen “sempre són positives” però ha remarcat que la seva prioritat en aquests moments és la ciutat de Barcelona. “Crec que no m’he de ficar en temes que no em corresponen i que m’he de centrar en l’Ajuntament de Barcelona”, ha manifestat.

Et pot interessar  Trias no descarta governar amb el PSC si Junts no guanya el 12-M: "Veurem, a la vida tot pot canviar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut