Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024

Trias confirma que es reunirà amb Collboni després de Reis, però nega que s’estigui ultimant un acord

El líder de TriasxBCN descarta "partir-se" el mandat amb Collboni: "És impossible treure-li la vara"

|

- Publicitat -

El líder de TriasxBCN, Xavier Trias, ha desmentit que la seva formació estigui a punt de rubricar un acord de govern amb el PSC. “Aquí hi ha algú que inventa, fa molt de temps que hem ofert a Collboni negociar, però no té decidit amb qui vol governar”, ha afirmat a RAC1.

L’exalcalde ha explicat que l’última trobada va ser “fa quinze dies” i que ambdues formacions van decidir “reflexionar durant les vacances”. En aquest sentit, en una entrevista a Catalunya Ràdio, Trias ha confirmat que la intenció és reprendre les converses després de Reis. Tanmateix, ha insistit que per la seva banda “no hi ha pressa” i ha passat la pilota a Collboni: “Ha de decidir amb qui vol governar, i després nosaltres hem de posar les condicions”.

Publicitat

Igualment, Trias ha negat que s’estigui negociant “partir-se” el mandat amb Collboni: “L’alcalde de Barcelona és Collboni i és impossible treure-li la vara”. “No val fer-se idees que no són reals”, ha reblat, tot reiterant que la seva intenció és abandonar l’Ajuntament un cop “estigui clara la situació”. “Sempre ho he dit, si es produeix o no el pacte, quan estigui clara la situació, me n’aniré a casa”, ha apuntat.

El líder de TriasxBCN ha descartat confirmar que sigui l’exconseller Damià Calvet qui li agafarà el relleu. “És una decisió que haurà de prendre el partit”, ha afirmat. En la mateixa línia, ha assenyalat que un eventual pacte amb el PSC haurà de tenir l’aval de Junts. “Segurament s’haurà de votar”, ha conclòs.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut