Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Trias, Argimon i ara Alonso-Cuevillas: L’advocat assegura que li demanen que faci el pas per ser l’alcaldable de Junts

|

- Publicitat -

El diputat i membre de l’executiva de Junts Jaume Alonso-Cuevillas ha explicat que “molta gent” li ha demanat que “faci el pas” i es presenti per ser l’alcaldable de Junts per Barcelona a les eleccions municipals de l’any que ve. En declaracions a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, ha assegurat que no abordarà aquesta qüestió fins després del congrés que el partit celebra aquest cap de setmana. Així ho ha dit després que l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias no hagi tancat la porta a tornar-se a presentar com a candidat i hagi demanat un partit “fort” i “en ordre”. “Jo no estic disposat a segons quines discussions i picabaralles”, ha dit Trias.

Alonso-Cuevillas assegura que ara està centrat en preparar el congrés d’aquest cap de setmana que ha de marcar “cap a on va” Junts. “Si és un moviment amb diferents corrents ideològics o un partit més convencional”, ha dit.Alonso-Cuevillas assegura que ara està centrat en preparar el congrés d’aquest cap de setmana que ha de marcar “cap a on va” Junts. “Si és un moviment amb diferents corrents ideològics o un partit més convencional”, ha dit.

Et pot interessar  Junts creu que l'informe de la Comissió de Venècia que va demanar el PP va precipitar l'acord: "Gol en pròpia porta"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut