Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Tremosa recorda a ERC que “encara és a temps” que es voti la Llei de Cambres al Parlament

|

- Publicitat -

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha defensat que JxCat ha estat “coherent” després de registrar al Parlament el projecte de Llei de Cambres –juntament amb el grup republicà- i mantenir la voluntat per tal que es pogués aprovar en l’actual legislatura. Tremosa ha assenyalat que en la darrera Junta de Portaveus els republicans “van decidir ajornar una setmana portar a plenari aquesta llei”, que s’hauria de tramitar per lectura única. “ERC va decidir no sé perquè no fer-ho i encara hi és a temps de cara a la setmana que ve”, ha assenyalat el conseller. Fonts d’ERC asseguren que la Junta de Portaveus va decidir prioritzar lleis que tenien suport parlamentari garantit de cara a l’últim ple de l’any, i que “no han vetat res”.

Preguntat sobre la llei de Cambres en un acte a la Cambra de Comerç de Lleida, Tremosa ha dit que cal “preguntar a ERC com estan madurant ells el seu debat intern” sobre aquesta norma.

Publicitat

El conseller ha dit que JxCat va ser “coherent” portant la llei al registre del Parlament, i ha recordat que la setmana que ve encara hi ha plenari i es votaran diverses normatives, com la llei dels APEUs i la de facilitació econòmica, que són “molt importants” per al seu departament i que per això volen que s’aprovin aquesta legislatura.

Et pot interessar  Junts proposa a TV3 fer el debat de candidats des de Perpinyà perquè Puigdemont pugui participar-hi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut