Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Treballadors de Correus es mobilitzen per denunciar “l’abandonament” de l’empresa pública

|

- Publicitat -

Treballadors de Correu han sortit aquest divendres als carrers de Barcelona per denunciar “l’abandonament” i el “desmantellament” de l’empresa pública a Catalunya. Convocats per UGT i CCOO, una vintena de cotxes han recorregut el Passeig de Colom, continuant pel Passeig d’Isabel II i Via Laietana.

Publicitat

A mig matí està previst que es concentrin davant del Parlament. Ara bé, la mobilització no ha tingut afectació al trànsit. Fent sonar els clàxons, els manifestants han criticat que en els últims anys s’han tancat oficines i centres de repartiment a Catalunya, fet que ha provocat retallades de plantilla i precarietat laboral. També han alertat que l’empresa ha retallat en el servei postal de les zones rurals.

Denuncien una “pressió asfixiant” 

Segons els sindicats, hi ha una “pressió asfixiant” en les oficines de Correus, ja que hi ha una manca de plantilla. Així mateix, han explicat que l’empresa ha canviat l’organització del servei “a conveniència” de la filial Correus Express. CCOO i UGT xifren les retallades de l’empresa pública en 460 MEUR en els últims 3 anys.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió