Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Trapero reuneix els comandaments dels Mossos i els demana una resposta “tranquil·la i professional” als aldarulls

|

- Publicitat -

El major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha defensat aquest dimarts donar una resposta “tranquil·la i professional” als aldarulls dels últims dies. Ha manifestat que per descomptat en aquesta resposta també “hi tenen cabuda la transparència i la rendició de comptes”, “però sense estridències”, segons informa l’ACN.  Trapero ha convocat uns 200 comandaments a una trobada per analitzar els aldarulls i com afrontar-los des de la vessant de l’ordre públic. El major ha constatat que aquesta és una crisi social, no pas policial. Els Mossos, ha afegit, no l’han escollit ni tampoc l’han provocat.

En la seva intervenció, Trapero també ha defensat la necessitat de donar-hi una resposta col·lectiva, des del cos, des dels comandaments, però també des de la base i els sindicats. A la trobada, que s’ha celebrat de forma presencial i també telemàtica, també hi ha intervingut el cap de la Brigada Mòbil, Àlex Pastor.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut