Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Tota la família de Juan Carlos I tacada per les fortunes amagades del monarca a Suïssa

|

- Publicitat -

Des que s’han destapat els escàndols de corrupció de Juan Carlos I, cada dia surten anècdotes noves que taquen encara més la monarquia espanyola i evidencien que és una farsa.

L’examant del monarca, Corinna Larsen, ha reconegut que el rei emèrit va anar a visitar-la a Londres onze dies després que els seus advocats es posessin en contacte amb la Casa reial per comunicar que Felipe VI figurava com a segon beneficiari de la fundació Lucum. El lletrat de l’empresària alemanya va solicitar un “diàleg de bona fe” per acabar amb la campanya d’abús que estava patint Corinna.

Publicitat

D’altra banda, greu errada per ocultar els tripijocs per part de Felipe VI, que ja sabia que era beneficiari de la fundació i no va tenir el detall d’informar a Anticorrupció de la fortuna que el seu pare estava amagant a Suïssa. A més, se suma el greuge que l’actual rei d’Espanya no era l’únic que figurava en aquest benefici: les seves germanes Cristina i Elena de Borbón també estaven incloses en un llegat de la Fundación Zagatzka.

Per tant, queda clar que l’objectiu era que tota la família acabés sucant pa de la corrupció de Juan Carlos I, i ara han quedat al descobert. Mentrestant, diversos grups nacionalistes del Congreso han demanat que es formi una comissió d’investigació d’aquests casos mentre el PSOE fa com si veiés ploure.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut