Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Torrent: “Els únics que han quedat exclosos de la Diada són els presos i exiliats”

El president del Parlament ha explicat que "ara toca seguir la línia que plantejava el president Torra"

|

- Publicitat -

Roger Torrent, president del Parlament, s’ha referit a les acusacions dels partits constitucionalistes quan han assegurat que s’havien sentit exclosos de la celebració de la Diada. Torrent ha assegurat en una entrevista a TV3 que “els únics que han quedat exclosos de la Diada” han estat els presos polítics i exiliats, que no hi han pogut asssitir perquè “estan entre reixes”. El president ha insistit que la Diada és un dia de tots i que, diu, tots els partits es poden expressar al respecte.

I ara, què?

Publicitat

Roger Torrent ha explicat que “ara toca seguir la línia que plantejava el president Torra”. Afageix que “s’ha de denunciar el judici de la vergonya i reclamar les llibertats fonamentals”.

Respecte les declaracions de Pedro Sánchez quan s’ha referit a “un problema de convivència a Catalunya” Torrent ha repetit que a Catalunya no hi ha confrontació i que, diu, “no és competible voler negociar i mantenir els líders tancats”.

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut