Dijous, 19 de maig de 2022 - Edició 1393
La República

Torrent: “Els únics que han quedat exclosos de la Diada són els presos i exiliats”

Roger Torrent, president del Parlament, s’ha referit a les acusacions dels partits constitucionalistes quan han assegurat que s’havien sentit exclosos de la celebració de la Diada. Torrent ha assegurat en […]

Redacció 11/09/2018

Roger Torrent, president del Parlament, s’ha referit a les acusacions dels partits constitucionalistes quan han assegurat que s’havien sentit exclosos de la celebració de la Diada. Torrent ha assegurat en una entrevista a TV3 que “els únics que han quedat exclosos de la Diada” han estat els presos polítics i exiliats, que no hi han pogut asssitir perquè “estan entre reixes”. El president ha insistit que la Diada és un dia de tots i que, diu, tots els partits es poden expressar al respecte.

I ara, què?

Roger Torrent ha explicat que “ara toca seguir la línia que plantejava el president Torra”. Afageix que “s’ha de denunciar el judici de la vergonya i reclamar les llibertats fonamentals”.

Respecte les declaracions de Pedro Sánchez quan s’ha referit a “un problema de convivència a Catalunya” Torrent ha repetit que a Catalunya no hi ha confrontació i que, diu, “no és competible voler negociar i mantenir els líders tancats”.