Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Tornen els retrets: Marta Rovira critica Artadi per qüestionar els terminis de la taula de diàleg

|

- Publicitat -

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha retret a la vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, les declaracions en les quals qüestiona donar dos anys de marge a la taula de diàleg entre el Govern i la Generalitat: “Ens afebleixen perquè demostren complexos”.

En una entrevista en el diari ‘Ara’ d’aquest dimecres, Rovira ha defensat “dotar aquest procés de negociació del conflicte polític d’unes garanties” que impliquin el compliment dels acords que s’aconsegueixin.

Publicitat

Ha assegurat que els independentistes tenen una posició forta a la taula de negociació perquè –ha dit literalment– representen un gran consens social; i ha reafirmat les seves conviccions: “Ho tornarem a fer, perquè defensem la democràcia”, ha conclòs.

Preguntada per la relació del partit amb Junts, el seu soci al Govern, Rovira s’ha mostrat partidària d’establir un major diàleg, crear un “consens estratègic” i resoldre les qüestions de confiança –en les seves paraules– que pugui haver-hi entre ambdues forces.

També ha assegurat que ERC tornarà a “explorar uns pressupostos generals perquè hi ha una realitat de crisi social i econòmica brutal” –amb la intenció d’aconseguir els millors possibles per a Catalunya– i ha demanat a Junts arribar fins al final si estableixen una posició comuna.

Et pot interessar  Més de 200 personalitats de la cultura, la ciència o la política mostren el seu suport a Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut