Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Toc d’atenció dels proveïdors de material sanitari a Salvador Illa pels errors del Ministerio de Sanidad

|

- Publicitat -

Les empreses encarregades d’abastir el Gobierno amb material sanitari per repartir entre tot el personal sanitari i la població han criticat el Ministerio de Sanidad per la seva pèssima gestió. Segons informa el diari VozPópuli, la polèmica de les licitacions del material sanitari ha generat malestar entre els proveïdors. És per això que moltes empreses han contactat amb el departament dirigit per Salvador Illa per reclamar que les dades que publiquin al BOE es reflecteixin “amb la transparència més gran possible” per “resoldre qualsevol mena de dubte” sobre les adjudicacions.

Aquests errors que ha constatat Vozpópuli, impliquen una dotzena de contractes d’adquisició de material sanitari que es van adjudicar urgentment en l’actual crisi sanitària. Sanidad no va informar degudament de la ubicació ni de les localitats de les empreses a l’informe.

Publicitat

Una de les empreses afectades per aquesta mala gestió és MJ Steps, que té una delegació a Catalunya. Els mitjans detallaven les dades fiscals i el nombre d’assalariats que té la firma, però diverses fonts de l’adjudicació asseguraven que l’acord de compra de material es va tancar amb la delegació suïssa de la mateixa empresa. Ara, un portaveu de MJ Steps també lamenta tot el que ha generat la polèmica dels 5,2 milions invertits per part del Gobierno en comprar un milió de bastonets per la recollida de mostres.

Et pot interessar  Illa s'obre a pactar amb totes les forces després del 12-M, des d'independentistes al PP, i només veta l'ultradreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut