Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Titllen de “moment greu” i “vergonyós” la declaració de Colau com a investigada

|

- Publicitat -

La presidenta de grup de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha qualificat aquest divendres de “moment greu” per a la ciutat la declaració de l’alcaldessa, Ada Colau, com a investigada per pressumptes subvencions irregulars. El PP, per la seva part, considera que la imatge de Colau entrant al jutjat “desprestigia” el consistori i Ciutadans ho etiqueta com a “vergonyant”. Els tres partits de l’oposició destaquen que és la primera vegada a la història de la democràcia que un alcalde o alcaldessa declara com a investigada davant del jutge.

A banda dels seus atacs cap a Colau, el grup municipal de Junts ha demanat “transparència” a l’Ajuntament perquè no hi hagi “cap ombra de dubte” i ha afegit que “necessita saber que no s’ha comès cap irregularitat ni s’ha malversat cap euro a l’Ajuntament”.

Publicitat

Ciutadans, en paraules de la presidenta del grup municipal, Luz Guilarte, ha posat l’accent en el fet que ells “ja havien denunciat” en el passat les “males pràctiques” de Colau.

El president del grup del PP a l’Ajuntament, Josep Bou, ha dit clarament que consideren els fets investigats com “una concessió arbitrària, discrecional i recurrent a de subvencions a entitats amigues fent servir contractes menors sense justificació”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut