Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

“The Washington Post” es fa ressò del racisme de Vox

|

- Publicitat -

Les barbaritats del feixisme i l’extrema dreta espanyola s’intenten fer ressò internacionalment, però per alguns grans mitjans d’arreu del món, el discurs d’odi i xenòfob de Vox no colen. És el cas del prestigiós diari The Washington Post, que en un article deixa per terra el partit de Santiago Abascal, que juntament amb altres membres de la formació com Víctor González i o el polèmic Hermann Tertsch, van viatjar per diferents països sud-americans fins a arribar al Perú.

Tal com informa El Plural, The Washington Post comenta amb el titular “La redempció de la dreta peruana no passa per Vox”, la trobada que va fer la dreta del país amb la ultradreta espanyola, veient el llautó a Vox, que “busca aguditzar la polarització a la societat espanyola” i n’evidencia el seu racisme explicant les barbaritats que proposa l’extrema dreta per evitar l’entrada d’immigrants a Espanya.

Publicitat

Amb tot, el columnista del The Washington Post avisa que el Perú no es pot deixar portar per la “guerra cultural” que proposa Vox.

Et pot interessar  El PSC lidera la intenció de vot entre els més joves, seguit de Junts, ERC i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut