Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

The New York Times destrossa la gestió del Gobierno de España davant el coronavirus

|

- Publicitat -

El prestigiós diari “The New York Times” ha publicat un article on carrega durament contra la gestió del Gobierno de Sánchez durant la crisi del coronavirus. Al text, recorden situacions dramàtiques en les quals s’ha trobat el país, com ara que hi ha hagut metges dormint als passadissos dels hospitals, que diversos militars es van trobar avis abandonats i difunts a les residències, o un dels escàndols més grans: la compra de més de 600.000 testos que no estaven homologats i que no funcionaven bé. Inclús han parlat amb una treballadora d’una empresa de dades d’alemanya, que va dir que van considerar les dades de proves d’Espanya com a “massa incompletes” per incloure-les en una investigació comparativa que demostrés la situació “real” de casos de coronavirus.

També es destaca que Sánchez ha hagut de suportar critiques molt dures per no haver tancat el país tan bon punt que hi va haver centenars de casos al nord d’Itàlia, i no va declarar l’estat d’alarma fins al 14 de març, després que el país ja havia estat advertit amb casos com el de l’alemany de les Illes Canàries, o la primera mort per la Covid-19, a València.

Publicitat

En definitiva, el diari nord-americà defineix Espanya com un govern “fràgil”.

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut