Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Terrible ridícul del Partido Popular a Twitter 😉

|

- Publicitat -

El gestor del compte de Twitter del Partido Popular, ha volgut fer una gràcia, i ha quedat ben lluït. El compte de la formació blava ha agafat una piulada de Carles Puigdemont per ironitzar sobre el fet que l’haguessin detingut.

En concret, ha citat una piulada en què Puigdemont deia: “Cap a casa, que ja toca”. Així han volgut fer riure, intentant usar les paraules del president a la seva contra. Per donar-li un toc d’humor, han posat l’emoticona d’una cara picant l’ullet destacant la ironia que contenia la piulada.

Publicitat

Després de la notícia que Puigdemont ha estat alliberat, sense mesures cautelars, i que per tant pot moure’s amb llibertat per tota la Unió Europea, s’ha girat la truita i el caçador a Twitter, sobtadament s’ha tornat en presa. Diversos usuaris a Twitter han recuperat la piulada del Partit Popular i han posat la mateixa emoticona amb la notícia de l’alliberament de Puigdemont.

La cirereta del pastís l’ha posat, però, que en les declaracions que ha fet el president de Catalunya, ha afirmat que: “Espanya no perd mai l’oportunitat de fer el ridícul”

Publicitat

Opinió

Minut a Minut