Edició 1776

Els Pa√Įsos Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1776

Els Pa√Įsos Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Terrible rid√≠cul del Partido Popular a Twitter 😉

|

- Publicitat -

El gestor del compte de Twitter del Partido Popular, ha volgut fer una gr√†cia, i ha quedat ben llu√Įt. El compte de la formaci√≥ blava ha agafat una piulada de Carles Puigdemont per ironitzar sobre el fet que l’haguessin detingut.

Publicitat

En concret, ha citat una piulada en qu√® Puigdemont deia: “Cap a casa, que ja toca”. Aix√≠ han volgut fer riure, intentant usar les paraules del president a la seva contra. Per donar-li un toc d’humor, han posat l’emoticona d’una cara picant l’ullet destacant la ironia que contenia la piulada.

Despr√©s de la not√≠cia que Puigdemont ha estat alliberat, sense mesures cautelars, i que per tant pot moure’s amb llibertat per tota la Uni√≥ Europea, s’ha girat la truita i el ca√ßador a Twitter, sobtadament s’ha tornat en presa. Diversos usuaris a Twitter han recuperat la piulada del Partit Popular i han posat la mateixa emoticona amb la not√≠cia de l’alliberament de Puigdemont.

La cirereta del past√≠s l’ha posat, per√≤, que en les declaracions que ha fet el president de Catalunya, ha afirmat que: “Espanya no perd mai l’oportunitat de fer el rid√≠cul”

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió