Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Teresa Cunillera, més repressiva que Enric Millo

La delegada del Gobierno a Catalunya es destapa com una gran inquisidora de la repressió

|

- Publicitat -

La Delegació del Govern Espanyol ha informat a la Junta Electoral Central (JEC) que a les 15.00 hores d’aquest dimarts el Palau de la Generalitat i vuit conselleries del Govern català continuaven exhibint llaços grocs, segons informa l’Executiu espanyol.

En l’escrit remès a la Junta Electoral Central, la Delegació del Govern de l’Estat de Catalunya indica que els edificis que seguien exhibint els llaços grocs a l’hora que expirava la pròrroga de la JEC per retirar-los eren els següents: Palau de la Generalitat i conselleries de Governació i Relacions Institucionals; Cultura; Territori i Sostenibilitat; Empresa i Ocupació; Interior; Economia i Coneixement; Agricultura, Ramaderia i Pesca, i Salut. En tots aquests edificis, conforme a les fotografies enviades a la Junta Electoral Central a requeriment seu, continuaven exhibint-se aquest dimarts a les 15.00 els citats llaços grocs.

Publicitat

El Govern d’Espanya recorda que la JEC és competent per fer els següents passos, tant si decidís remetre els fets a la Fiscalia com si ordenés a les forces d’ordre públic el compliment de la seva instrucció de retirar els llaços. En aquest últim cas, la tasca de retirar aquests llaços grocs correspondria als Mossos d’Esquadra, com a policia integral a la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Et pot interessar  El PSC se suma al PP i també estudia denunciar el Gover per les propostes sobre referèndum i finançament durant la precampanya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut