Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Tensió entre Colau i el PP per les acusacions paranoiques de Josep Bou pel seu cotxe cremat

|

- Publicitat -

El PP de Barcelona ha assegurat aquest diumenge al vespre que l’informe dels Mossos d’Esquadra sobre les causes de l’incendi del cotxe del regidor Josep Bou encara és confidencial i no l’ha pogut consultar. Aquest dissabte el cotxe es va cremar i Bou va insinuar que algú l’havia incendiat per motius polítics. No obstant, els Mossos han assegurat aquest diumenge que la causa va ser fortuïta. No obstant, el PP ha explicat que la policia catalana s’ha posat en contacte amb Bou hores després que es fes pública la conclusió de la investigació. “En la conversa, la policia catalana reconeix que només ha fet dues inspeccions oculars al vehicle”, diu en un comunicat.

A més, el PP afegeix que els Mossos “confirmen que l’informe segueix sent confidencial” i que Bou encara no l’ha pogut consultar. El líder del PP municipal ha dit que en els propers dies posarà en coneixement de la fiscalia les amenaces rebudes i els fets succeïts amb el seu cotxe.

Publicitat

Per últim, el grup municipal del PP condemna “enèrgicament” tot tipus d’amenaces que ha rebut el seu president en els últims mesos. “Amenaces dirigides a través de les xarxes socials, danys materials al cotxe, com vidres trencats, rodes punxades, ratllades a la carrosseria o el trencament d’un llum davanter; també al seu domicili particular, a les seves empreses i als seus empleats”. Aquestes declaracions han crispat l’alcaldessa Ada Colau que ha criticat durament el regidor del PP a l’Ajuntament per haver insinuat aquest dissabte que algú havia incendiat el seu cotxe per motius polítics. Aquest diumenge els Mossos d’Esquadra han conclòs que el foc va ser fortuït i l’alcaldessa ha dit que “hores després de saber-se aquesta informació, el regidor Bou encara no ha rectificat les seves acusacions”. “Tampoc ho han fet l’alcalde de Madrid, Martínez Almeida ni altres figures públiques que es van posicionar públicament”, ha recordat. En un escrit al seu canal de Telegram, Colau ha explicat que aquest dissabte ella mateixa va fer arribar a Bou la seva “preocupació i escalf a l’espera d’aclarir els fets”.

Et pot interessar  El PPC allarga la mà a Junts per "entendre's" en l'impost de successions

Publicitat

Opinió

Minut a Minut