Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Tensió, crits i insults a l’acte al Fossar de les Moreres per la Diada

|

- Publicitat -

El tradicional acte al Fossar de les Moreres d’enguany, previ a la Diada, s’ha caracteritzat per la tensió. Per una banda, diversos assistents han escridassat polítics a la seva arribada i durant els discursos, especialment les delegacions d’ERC i al PDeCAT. Per l’altra, una fotoperiodista ha patit una agressió mentre intentava captar les discussions.

Davant els crits, els insults i els xiulets, la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha replicat: “Podeu cridar. Crideu més si us sembla bé, vinga que no us sentim. Perquè mentre vosaltres crideu, nosaltres, la gent d’ERC, treballarem per portar aquest país a la llibertat”.

Publicitat

Pel que fa a l’agressió a la fotoperiodista freelance Lorena Sopena, diversos mitjans han publicat informacions que ella ha desmentit en una piulada. “No soc càmera de cap mitjà, soc una persona autònoma que intenta pagar factures i menjar fent el que més o menys sap fer”, ha explicat, tot dient que no volia ser enregistrada.

Als vídeos que circulen per les xarxes socials, es pot veure, com a mínim, a dues persones increpant la càmera. “Em graves? A què et denuncio pallassa”, li diu una de les agressores en castellà.

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut