Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

L’adéu de Tardà: “Espanya és un estat demòcrata”

“Després de 15 anys al Congrés em toca anar cap a casa”, ha sentenciat Joan Tardà, l’encara diputat republicà al Congrés. Després dels comicis generals del pròxim 28 d’abril, el […]

Redacció
Redacció 05/03/2019
Imatge d'arxiu de Joan Tardà / ERC

“Després de 15 anys al Congrés em toca anar cap a casa”, ha sentenciat Joan Tardà, l’encara diputat republicà al Congrés. Després dels comicis generals del pròxim 28 d’abril, el veterà no repetirà com a diputat a Madrid. “Això no vol dir que me’n vagi a mirar obres, hi ha molta feina a fer a Catalunya”, ha sentenciat.

En una entrevista a Rac1, Tardà ha assegurat que ha intentat “ser un soldat pencaire” i ha afegit que “disciplinat” per a oferir el “millor servei a les persones”. Però el diputat també ha afirmat que “toca fer relleus” perquè hi ha gent “jove i molt preparada”.

Tardà ha afirmat que “Espanya és un estat demòcrata” i el conflicte amb Catalunya és un “conflicte de demòcrates”. És per això que, segons el diputat, cal seguir buscant l’escenari de diàleg i reconèixer que “no es pot expulsar ni el 50% de catalans independentistes ni els que no ho són” del diàleg.