Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Tamara Carrasco, Roger Español i Jordi Pesarodona donen suport a un grup d’electors de “represaliats” pel 14-F

|

- Publicitat -

Tamara Carrasco, Roger Español, Jordi Pesarodona i Sergi ‘dels 9 de Lledoners’ han signat un manifest per impulsar una agrupació d’electors de “represaliats” de cara a les properes eleccions del 14-F. Segons ha avançat VilaWeb, a més d’aquests tres activistes també hi ha una trentena més d’independentistes que han unit forces per plantejar un projecte alternatiu al Parlament. L’Assemblea de Represaliats i Activistes s’ha estat treballant a porta tancada i està previst que aquest divendres es faci pública. L’assemblea es presenta per “canviar les regles del joc i fer que les cadiretes hagin de pensar en el poble i per al poble”. Es proposen fer visible els “represaliats” i construir una Catalunya “independent i republicana”.

Segons explica el diari digital, el grup vol treballar per posar fi a la “impunitat” dels Mossos amb un reglament per no poder “acusar sense proves o que les agressions no restin impunes”. El projecte es pretén construir amb “realisme, honestedat i compromís amb el poble” i consultar-ho “tot” a la ciutadania.

Publicitat

Així i tot, Tamara Carrasco ha aclarit a les xarxes socials que no es presenta a cap llista electoral, però si que ha signat el manifest del projecte.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut