Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Tamara Carrasco, Roger Español i Jordi Pesarodona donen suport a un grup d’electors de “represaliats” pel 14-F

Plantegen fer visibles tots els encausats del procés i aconseguir que els partits implementin el mandat de l’1-O

Àlex Huguet 20/11/2020
L'activista Tamara Carrasco a Viladecans, dimarts 9 d'abril del 2019.

Tamara Carrasco, Roger Español, Jordi Pesarodona i Sergi ‘dels 9 de Lledoners’ han signat un manifest per impulsar una agrupació d’electors de “represaliats” de cara a les properes eleccions del 14-F. Segons ha avançat VilaWeb, a més d’aquests tres activistes també hi ha una trentena més d’independentistes que han unit forces per plantejar un projecte alternatiu al Parlament. L’Assemblea de Represaliats i Activistes s’ha estat treballant a porta tancada i està previst que aquest divendres es faci pública. L’assemblea es presenta per “canviar les regles del joc i fer que les cadiretes hagin de pensar en el poble i per al poble”. Es proposen fer visible els “represaliats” i construir una Catalunya “independent i republicana”.

Segons explica el diari digital, el grup vol treballar per posar fi a la “impunitat” dels Mossos amb un reglament per no poder “acusar sense proves o que les agressions no restin impunes”. El projecte es pretén construir amb “realisme, honestedat i compromís amb el poble” i consultar-ho “tot” a la ciutadania.

Així i tot, Tamara Carrasco ha aclarit a les xarxes socials que no es presenta a cap llista electoral, però si que ha signat el manifest del projecte.