Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Tamara Carrasco, 3 anys després de la seva detenció: “No sé si ha valgut la pena, estic decebuda”

|

- Publicitat -

L’activista dels CDR detinguda l’abril del 2018, ha recordat que ja fa tres anys de la seva detenció per part de la Guàrdia Civil. En un fil a Twitter, Carrasco també ha mencionat el cas de l’exili d’Adrià Carrasco i l’actual arxivament de la seva causa. Malgrat tot, el cas de Tamara Carrasco, que ha estat absolta dos cops, encara té pendent que el Supremo es manifesti per un recurs de la fiscalia de Sánchez.

Carrasco ha expressat que té sentiments oposats: Per una banda, expressa que “a nivell personal, valoro positivament el creixement, les lliçons apreses i tota la gent meravellosa que he conegut i els amics fets”, però de l’altra es mostra crítica amb la situació política actual de l’independentisme. “Veien el panorama polític, no sé si tot el que hem patit ha valgut la pena, més aviat estic decebuda”, ha piulat l’activista.

Publicitat

Amb tot, Tamara Carrasco s’ha mostrat ferma en la lluita per defensar els drets legítims i legals, però també demana “poder viure en pau i tranqui·litat, el preu ha estat massa alt”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut