Dimecres, 12 d'agost de 2020 - Edició 748
La República

Suspenen per problemes tècnics a l’Audiència Nacional la declaració de dos CDR investigats en l’operació Judes

Un centenar de persones s’havien aplegat als jutjats de Mollet del Vallès poer donar suport als acusats

Avatar
Agències 06/07/2020
Imatge dels dos CDR que han declarat aquest 6 de juliol als jutjats de Mollet del Vallès acompanyats per l'activista (dreta) que ho va fer el passat 30 de juny. (Horitzontal)

Problemes tècnics a l’Audiència Nacional han obligat aquest dilluns a suspendre la declaració per videoconferència que havíen de fer dos CDR investigats per terrorisme, tinença d’explosius i conspiració en el marc de l’operació Judes. Els dos investigats han entrat puntualment a les 10 del matí als jutjats de Mollet del Vallès on s’han aplegat un centenar de persones per fer-los suport. Després de més d’una hora i mitja esperant als passadissos del jutjat, els problemes amb la connexió a internet a l’Audiència han impedit que poguessin declarar. De moment, no s’ha fixat nova data per fer les declaracions.

Les dues declaracions que s’havien de fer aquest 6 de juliol van quedar ajornades el passat 30 de juny quan sí que ho van fer quatre CDR més, tres als jutjats de Sabadell i un als de Mollet del Vallès, pels que l’Audiència Nacional va decretar llibertat amb càrrecs sense mesures cautelars.

Relacionats