Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Suspenen per problemes tècnics a l’Audiència Nacional la declaració de dos CDR investigats en l’operació Judes

|

- Publicitat -

Problemes tècnics a l’Audiència Nacional han obligat aquest dilluns a suspendre la declaració per videoconferència que havíen de fer dos CDR investigats per terrorisme, tinença d’explosius i conspiració en el marc de l’operació Judes. Els dos investigats han entrat puntualment a les 10 del matí als jutjats de Mollet del Vallès on s’han aplegat un centenar de persones per fer-los suport. Després de més d’una hora i mitja esperant als passadissos del jutjat, els problemes amb la connexió a internet a l’Audiència han impedit que poguessin declarar. De moment, no s’ha fixat nova data per fer les declaracions.

Publicitat

Les dues declaracions que s’havien de fer aquest 6 de juliol van quedar ajornades el passat 30 de juny quan sí que ho van fer quatre CDR més, tres als jutjats de Sabadell i un als de Mollet del Vallès, pels que l’Audiència Nacional va decretar llibertat amb càrrecs sense mesures cautelars.

Et pot interessar  Els CDR i entitats independentistes convoquen una "jornada antirepressiva" el Primer d’Octubre a Barcelona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió