Edició 2049

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de març del 2024
Edició 2049

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de març del 2024

Surt a la llum que un càrrec de CDC a Tarragona assetjava sexualment joves de la JNC

|

- Publicitat -

L’exmilitant de la JNC Nil Garcia ha destapat el cas de suposat assetjament sexual d’un càrrec de CDC a Tarragona a través del seu compte de Twitter. Una versió que han corroborat altres joves de la JNC, que denuncien que el polític “porta anys repetint el mateix patró”. Els fets, segons relata Garcia, es van donar fa 8 anys i, sense revelar-ne l’identitat, ha assegurat que l’assetjador tenia 50 anys i havia estat regidor d’una important ciutat. També explica que va presentar una denúncia interna al partit però que va acabar “en res”. El secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Álvaro Clapés-Saganyoles, assegura que s’ha posat en contacte amb el secretari general de Junts, Jordi Turull, per “coordinar actuacions”.

“Arran de les denúncies d’assetjament per part de militants i exmilitants de la JNC, expresso el meu suport i el de la JNC a les persones afectades i em poso a la seva disposició per tal d’esclarir els fets i actuar en conseqüència. Tolerància zero amb l’assetjament”, ha afegit Clapés-Seganyoles a través del seu compte de Twitter.

Publicitat

Després d’explicar el seu cas a les xarxes socials, Nil Garcia ha assegurat que s’han posat en contacte amb ell més del 20 persones explicant casos similars al que ell va patir.

Garcia ha donat molts detalls de l’assetjament sexual per part del polític a qui anomena ‘Q’. Llavors tenia entre 16 i 17 anys i el militant de CDC a Tarragona en tenia 50. Explica com primer es va guanyar la seva confiança presentant-li persones importants del partit però que després la relació va derivar en converses de contingut sexual a través d’un grup de whats app que el polític va crear amb dos joves homosexuals de la JNC.

Et pot interessar  Els Mossos investiguen la mort d’un home a la Rambla de Ponent de Tarragona

Garcia també lamenta que la denúncia interna al partit no acabés “en res”. “No van veure indicis de mala praxis que un tio de 50 anys conversés de sexe amb dos nois de 16-17 anys i que tingués el vídeo d’un masturbant-se”, ha afegit.

 

 

 

 

 

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut