Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Sumar dona el vistiplau a l’acord de Junts i el PSOE per a la investidura

La coalició de Yolanda Díaz celebra l'acord del PSOE i Junts assegurant que "ha arribat el moment d'un govern progressista amb Sumar"

|

- Publicitat -

La coalició de Sumar, liderada per Yolanda Díaz, dona el seu vistiplau a l’acord d’investidura que Junts i el PSOE han tancat aquest dijous, 9 de novembre, a Brussel·les. La portaveu de la formació, Marta Lois, ha celebrat l’entesa entre les dues formacions destacant que és un “acord de legislatura per a un govern progressista”, malgrat que el pacte únicament fa referència a la investidura.

Sumar celebra que, amb la investidura de Pedro Sánchez assegurada, es podrà “desplegar un nombre molt important de mesures” per “millorar la vida de la gent”, unes declaracions molt semblants a les del negociador i dirigent socialista Santos Cerdán quan ha comunicat el tancament de l’acord.

Publicitat

La portaveu de Sumar subratlla que “davant el bloc reaccionari de les dretes amb la seva expressió més violenta i de caràcter racista i feixista als carrers, és una molt bona notícia que tinguem un govern progressista que ha sortit de les urnes”. “Ha arribat el moment d’un govern progressista amb Sumar”, ha manifestat.

Amb tot, Lois ha defensat que l’acord “és un acord polític que recull l’amnistia, però és un acord de legislatura estable” que “ens permetrà dur a terme l’acord programàtic amb el PSOE”.

Et pot interessar  Sánchez avança la compareixença a les 11 del migdia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut