Dissabte, 21 de maig de 2022 - Edició 1394
La República

Subtil picada d’ullet de Puigneró a Iglesias davant la persecució dels mitjans espanyols

“Els independentistes sabem del que parles, faràs alguna cosa per canviar-ho?”, li ha proposat el conseller al vicepresident del Gobierno “més progressista”

Àlex Huguet 28/01/2021
Pablo Iglesias, vicepresident del gobierno de l'Estat

Sembla que Podemos no acaba d’obrir els ulls davant d’una realitat que fa anys que es mostra sense màscares: Les institucions i els mitjans de les clavegueres de l’estat persegueixen tot aquell contrari als ideals més casposos. Des que s’ha intentat portar Pablo Iglesias als tribunals pel “cas Dina”, el grup morat ha començat a veure la realitat, denunciant aquesta persecució, que al seu torn, fa temps que afecta els independentistes catalans i Podemos no n’ha fet ni cas.

Aquest dijous, Pablo Iglesias ha fet una comparació de la portada del diari El Mundo el dia que la causa contra ell va ser dirigida al Supremo, amb la del dia d’avui, que en un racó de la primera plana hi posa que el tribunal finalment no ha obert la causa. Davant el tuit d’Iglesias, el conseller Jordi Puigneró ha enviat un missatge al vicepresident del Gobierno: “Benvingut a l’AVCE (associació de víctimes de les clavegueres de l’estat)”, ha deixat anar en una piulada. Puigneró també ha recordat a Iglesias que els independentistes “sabem molt bé del que parles, però ara ets del Gobierno. Faràs alguna cosa per canviar-ho? Gràcies”.