Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Sospites de prevaricació, malversació i tràfic d’influències en un concurs del govern de Colau

|

- Publicitat -

La Fiscalia de Barcelona ha obert diligències per determinar si existeix un delicte en l’adjudicació de les llicències de ‘motosharing’ d’un concurs de l’Ajuntament de Barcelona. La investigació s’ha iniciat després que una empresa que es va presentar al concurs hagi denunciat als responsables de Mobilitat de l’Ajuntament per presumpta prevaricació, falsedat documental, malversació i tràfic d’influències, ha avançat ‘El Mundo’ i han pogut confirmar fonts fiscals a Europa Press.

Arran de la denúncia, la Fiscalia investigarà si existeix un presumpte delicte en l’actuació al moment de concedir les llicències d’aquest servei de motos elèctriques compartides. Fonts municipals han explicat a Europa Press que “el procés d’adjudicació de llicències de ‘motosharing’ s’ha dut a terme conforme amb la reglamentació aprovada i publicada en el seu moment”.

Publicitat

Les mateixes fonts han afegit que a l’Ajuntament de Barcelona no li consta cap comunicació oficial de la Fiscalia en relació amb aquest tema, encara que ha indicat que, en el cas que es rebi,” es posarà a la disposició dels requeriments que es facin”. Actualment, hi ha 7.000 llicències de motos compartides elèctriques a la ciutat i el consistori preveu augmentar-les fins a 10.000 en els propers mesos, i cadascuna de les empreses concessionàries té el mateix nombre de llicències, que en cap cas pot superar les 633.

Et pot interessar  Les bases de BComú diuen no al pressupost de Collboni si manté el "bloqueig" a un govern abans de divendres
Publicitat

Opinió

Minut a Minut