Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

S’immobilitza un iot d’un oligarca rus a Barcelona en el marc de les sancions per la invasió militar

|

- Publicitat -

Pedro Sánchez ha assegurat aquest dilluns a la nit que avui s’ha immobilitzat a Barcelona un iot d’un oligarca rus en el marc de les sancions que la comunitat internacional està imposant a Rússia per la invasió militar a Ucraïna. En una entrevista a ‘La Sexta’ el president del Gobierno ha afegit que es tracta d’una nau amb un valor de 140 milions de dòlars i 85 metres d’eslora. “I en vindran més”, ha indicat. “És difícil, és complex, perquè són persones que tenen societats interposades, hi ha moltes pantalles”, ha admès el cap de l’executiu espanyol. “Però el compromís d’Espanya és rotund: Hem d’actuar de manera contudent” i donar amb duresa a Putin, al seu règim i als oligarques” que s’han enriquit “oprimint el poble rus”.

Sánchez ha subratllat que per poder fer actuacions d’aquest tipus cal “intercanviar molta informació” amb els serveis d’intel·ligència i els departaments d’economia dels països “de la Unió Europea i de fora de la Unió Europea”.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut