Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Silenci còmplice d’Ayuso davant les animalades de Jiménez Losantos sobre els atemptats del 11M

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha participat en la “tertúlia” del polèmic periodista d’ultradreta Federico Jiménez Losantos. Rentar la cara a un personatge així ja és greu, però ara, a més, la líder del PP decideix callar davant les teories conspiratives del presentador.

Jiménez Losantos fica el dit a les ferides encara obertes pels atemptats de l’11M i fa d’altaveu a les confabulacions impulsades pel PP i la premsa espanyolista del moment. I és que els fets de l’11 de març de 2004, que van deixar 193 morts i prop de 2.000 ferits a Madrid es van vincular a ETA, tot i que es tractava d’un atemptat gihadista.

Publicitat

“Com va arribar Zapatero? En trens de rodalia com sol dir-se?”, diu ara Losantos. “Què van fer amb l’escena del crim? Destruir els trens, destruir la roba, falsificar les autòpsies de tots els morts […] i després a més crear proves falses”, arriba a assegurar el comunicador. Davant totes aquestes barbaritats, Ayuso calla i, per tant, les dona per bones. Com era d’esperar, aquest silenci còmplice ha estat criticat pels partits d’esquerres i les xarxes socials.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut