Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Sigfrid Gras i Jordi Borda, nou directors de TV3 i Catalunya Ràdio

La CCMA ha recordat que aquesta és la primera vegada que la designació de les persones al capdavant de les direccionses fa com a resultat d’un procés de selecció públic i obert

Redacció 25/07/2022

Més canvis en la CCMA. La Corporació ha nomenat Sigfrid Gras nou director de TV3 i Jordi Borda, director de Catalunya Ràdio, una resolució publicada aquest dilluns. Gras era actualment el director en funcions de TVC i Borda, de Catalunya Ràdio. En total, s’han presentat 10 candidatures per a la direcció de Catalunya Ràdio i 9 per a la direcció de Televisió de Catalunya.

El procés s’ha resolt abans del previst, perquè, segons va dir la presidenta de la CCMA, Rosa Romà, al Parlament, la previsió era nomenar-los a finals de setembre. El consell de govern de la CCMA va publicar el 27 d’abril les bases per a la convocatòria del procediment de selecció de candidats als càrrecs de director o directora de TVC i Catalunya Ràdio. La publicació va coincidir amb el relleu dels fins llavors directors de TV3 i Catalunya Ràdio, Vicent Sanchis i Saül Gordillo així com els caps d’informatius de TVC, David Bassa, i de Catalunya Ràdio, Francesc Cano, a qui se’ls van assignar noves funcions.

En un comunicat, la CCMA ha recordat que aquesta és la primera vegada que la designació de les persones al capdavant de les direccions de ràdio i televisió de la Corporació es fa com a resultat d’un procés de selecció públic i obert, tal com preveu la llei de la mateixa Corporació.