Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

SCC assegura que persones “molt importants” del PSOE i del PSC no van participar a la manifestació espanyolista “per por i responsabilitat”

El vicepresident de l'entitat espanyolista revela que ell mateix és afiliat del PSC i, a la vegada, militant de SCC

|

- Publicitat -

El vicepresident de Societat Civil Catalana, Álex Ramos, ha fet interessants revelacions després que la manifestació espanyolista contra l’amnistia i l’autodeterminació fracassés, malgrat comptar amb la presència d’Isabel Díaz Ayuso, Alberto Núñez Feijóo o Santiago Abascal.

La televisió pública espanyola, RTVE, ha entrevistat Ramos aquest dilluns per donar encara més veu i protagonisme a una entitat clarament catalanòfoba i amb vincles amb l’extrema dreta. Durant l’entrevista, Ramos ha negat que la manifestació fos de la dreta i l’extrema dreta contra el PSOE, tot destacant que ell mateix és afiliat al PSC i militant de SCC.

Publicitat

Després d’aquesta revelació, Ramos ha assegurat que hi ha persones “molt importants” tant del PSOE com del PSC que no van participar de la manifestació espanyolista “per por i responsabilitat”, però que no estan d’acord amb la “política concreta” de l’amnistia.

Et pot interessar  Puigdemont amenaça de retirar el suport a Sánchez “si Illa fa un Collboni” després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut