Dissabte, 29 de gener de 2022 - Edició 1283
La República

Sarkozy passa de defensar la unitat d’Espanya amb el PP a ser condemnat per corrupció en un dia

La condemna a l’expresident francès embruta encara més la imatge de Casado i el PP, que aquest dimecres va alabar la gestió de Sarkozy a la Convenció Nacional del partit

Redacció 30/09/2021

El PP de Casado torna a fer el ridícul posant d’exemple feixistes corruptes en les seves convencions. Menys de 24 hores més tard que se celebrés la Convenció Nacional dels populars, amb l’expresident francès com a convidat, un tribunal francès ha condemnat Nicolas Sarkozy per finançament il·legal de la seva campanya electoral a la Presidència el 2012. Precisament, Casado va aprofitar la presència de Sarkozy aquest dimecres perquè aquest defensés la unitat d’Espanya i escupís odi cap a l’independentisme. El mateix líder del PP va posar d’exemple el modus operandi de Sarkozy durant la seva etapa de president de França, un exemple poc pràctic segons el tribunal francès, que de nou ha evidenciat la mala gestió i corrupció que hi havia darrere de Sarkozy i el seu partit.

De fet, tal com informa el diari Público, Sarkozy ja va ser condemnat a principis de març a tres anys de presó per corrupció i tràfic d’influències.