Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Santiago Abascal amaga la compra d’un xalet de 736.000 euros d’hipoteca

|

- Publicitat -

El líder de Vox i diputat al Congreso de los Diputados, Santiago Abascal, està aprofitant el seu sou exagerat dels càrrecs que ocupa per comprar-se un xalet de 185 metres quadrats, amb garatge i jardí de 100 metres, preu del qual es desconeix però que està subjecte a una hipoteca de 736.000 euros. Però fins ara, Abascal ha estat prou llest per amagar la compra d’aquest xalet al Congrés dels Diputats, que obliga els seus membres a actualitzar la seva declaració de béns quan es “modifiquen les seves circumstàncies”. De fet, la compra d’aquest xalet data del 23 de juliol, poc abans de l’anunci de la moció de censura d’Abascal a Sánchez que ocupa aquests díes l’actualitat política espanyola.

Per tant, i segons unes informacions del diari Infolibre, no hi ha rastre de la compra de la casa a la Cambra. Aquest estiu ja se sospitava que Abascal, juntament amb la seva parella, s’havien mudat a un habitatge de la zona de Pinar del Rey, a Madrid, el preu de la qual podria ser de més d’un milió d’euros, però ara ha sortit a la llum l’elevat cost del crèdit hipotecari que el líder d’extrema dreta segueix amagant el dia d’avui.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut