Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Sant Pere de Torelló proposarà no cedir el superàvit a l’estat i enfocar-lo cap al poble per fer front a la crisi

“Si volem ser independents, no podem acceptar un lligam de quinze anys més amb el Gobierno pel retorn del que volen que els deixem”, ha declarat l’alcalde d’ERC

Àlex Huguet 07/08/2020

Aquest dijous, La República va informar d’un petit municipi de Mallorca que es va negar a sotmetre’s a la decisió de la FEMP i el Gobierno perquè els ajuntaments aportin els seus estalvis per formar part del superàvit espanyol, una nova manera de saquejar per part del Gobierno.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló també ha decidit plantar-se, i el seu alcalde republicà, Jordi Fàbrega, proposarà no cedir al superàvit de l’estat durant el pròxim ple. “Aquest estalvi cal revertir-lo al poble per fer front a la crisi”, ha anunciat en una publicació a Twitter, arribant a la conclusió que “si volem ser independents, no podem acceptar un lligam de 15 anys més amb ells pel retorn del que volen que els deixem”. Amb l’etiqueta #prouespoli, l’alcalde de Sant Pere de Torelló és dels primers que buscarà desobeir per no deixar-se enganyar pel Govern espanyol i els tripijocs del ministeri d’Hisenda.