Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Sandro Rossell: Possible candidatura a l’Ajuntament de Barcelona

|

- Publicitat -

L’expresident de Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, està preparant una candidatura per presentar-se a les eleccions municipals de Barcelona de 2023. Ho ha deixat palès en una entrevista de Catalunya Ràdio, qui ha avançat que juntament “amb un grup de ciutadans de Barcelona” estan maquinant una entitat sense ideologia política: “No vull entrar en política, vull entrar en gestió municipal. Aquest grup es basa a buscar professionals de cada àrea, gent que es guanya bé la vida, i dedicar uns anys de la vida a fer el bé ciutadà”.

Tot i això, encara no és una decisió definitiva, ja que se’n desprenen un parell de qüestions: en primer lloc, tenir el vistiplau de la seva mare qui hi està en contra: “Li preocupa l’atac mediàtic i judicial. Sap que quan et poses a l’aparador apareixen molts interessos polítics, econòmics i enveges, que es tradueixen a fer mal a la família”. D’altra banda, una enquesta que faran pública d’aquí uns dies: “Si la ciutadania ho veuen amb bons ulls ens presentarem. Si no, no ens presentarem”.

Publicitat

Una decisió que no és ferma, però que està engegant motors i es cou a foc lent des de fa uns mesos.

Et pot interessar  El ple de Barcelona tomba el pressupost i Collboni anuncia una qüestió de confiança per tenir-lo aprovat el 2 de maig
Publicitat

Opinió

Minut a Minut