Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Sandro Rosell també va acabar a la presó per la “operació Catalunya” de Villarejo

|

- Publicitat -

En ple terratrèmol de revelacions de nous àudios de l’excomissari Villarejo també hi ha implicat el cas de Sandro Rosell, que va ser injustament tancat a la presó dos anys. Aquest fet va estar conduït en secret també per José Manuel Villarejo en el marc de l’Operació Catalunya. L’excomissari va fer que s’investigués irregularment Rosell com a president del Barça.

Tal com ha informat el diari El Periódico, des del 2014 Villarejo ja es va reunir amb l’autor d’un blog que parlava de La transparència de Sandro Rosell”, José Luis Pérez, que va acabar denunciant l’expresident del Barça. El mateix Pérez va agafar el paper d’informant, i no només es va reunir amb Villarejo, sinó amb diversos actius d’aquesta operació, com són Victòria Álvarez (exparella de Jordi Pujol Ferrusola) i un expolicia, que cobraven amb diners públics per revelar informacions.

Publicitat

Les reunions filtrades per El Periódico també revelen que fins i tot la policia va trucar a Pérez per agrair-li la seva ajuda.

 

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut