Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Sànchez, Turull, Rull i Joaquim Forn es retroben amb Puigdemont a Waterloo

|

- Publicitat -

El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, el conseller legítim de Presidència Jordi Turull, el de territori Josep Rull i el d’Interior Joaquim Forn han arribat a Waterloo aquest divendres per visitar l’expresident Carles Puigdemont. Els quatre presos indultats de JxCat han viatjat per primera vegada a Bèlgica des que van sortir de la presó per trobar-se amb l’expresident. A la seva arribada, però, no els ha rebut Puigdemont a la porta, sinó l’exconseller de Cultura Lluís Puig.

Aquest divendres a primera hora, el conseller legítim Josep Rull ja havia piulat que havien arribat a Bèlgica “amarats de totes les emocions que han de venir al llarg de la jornada”, compartint una fotografia amb els altres presos indultats i fent servir el coet de Tintín de l’aeroport com a referència per revocar la frase de Jean Cocteau “ho van aconseguir perquè no sabien que era impossible”.

Publicitat

Al cap d’una estona, Puigdemont, Sànchez, Turull, Rull, Forn i Puig han sortit per fer-se una fotografia conjunta, però no han volgut fer declaracions als mitjans. “Molt emocionant”, s’ha limitat a dir Rull preguntat per la trobada.
“Aquest sí que és un retrobament de debò!! No pararem fins que el fem junts a Catalunya que és on per justícia pertoca”, ha dit Turull en una piulada a Twitter.

Et pot interessar  Zapatero espera que Puigdemont torni "amb totes les garanties" fruit d'una aplicació "efectiva i ràpida" de l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut