Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Sànchez, Turull, Rull i Joaquim Forn es retroben amb Puigdemont a Waterloo

Lluís Puig els ha rebut a la porta de la Casa de la República

Àlex Huguet 02/07/2021
Carles Puigdemont, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, i Lluís Puig a Waterloo, 2 de juliol del 2021. (Horitzontal)

El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, el conseller legítim de Presidència Jordi Turull, el de territori Josep Rull i el d’Interior Joaquim Forn han arribat a Waterloo aquest divendres per visitar l’expresident Carles Puigdemont. Els quatre presos indultats de JxCat han viatjat per primera vegada a Bèlgica des que van sortir de la presó per trobar-se amb l’expresident. A la seva arribada, però, no els ha rebut Puigdemont a la porta, sinó l’exconseller de Cultura Lluís Puig.

Aquest divendres a primera hora, el conseller legítim Josep Rull ja havia piulat que havien arribat a Bèlgica “amarats de totes les emocions que han de venir al llarg de la jornada”, compartint una fotografia amb els altres presos indultats i fent servir el coet de Tintín de l’aeroport com a referència per revocar la frase de Jean Cocteau “ho van aconseguir perquè no sabien que era impossible”.

Al cap d’una estona, Puigdemont, Sànchez, Turull, Rull, Forn i Puig han sortit per fer-se una fotografia conjunta, però no han volgut fer declaracions als mitjans. “Molt emocionant”, s’ha limitat a dir Rull preguntat per la trobada.
“Aquest sí que és un retrobament de debò!! No pararem fins que el fem junts a Catalunya que és on per justícia pertoca”, ha dit Turull en una piulada a Twitter.