Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Sánchez reitera la voluntat del Gobierno per recórrer el fons de la Generalitat si no és legal

|

- Publicitat -

El president del Gobierno, Pedro Sánchez, ha reafirmat aquest dimecres que si l’executiu determina que el fons creat per la Generalitat per avalar les fiances imposades pel Tribunal de Cuentas als excàrrecs independentistes per l’acció exterior del Govern no és legal, ho recorreran, però ha assenyalat que encara no han pres cap decisió al respecte.

Així ho ha posat de manifest en una conversa informal amb periodistes durant la seva gira econòmica als Estats units al ser preguntat sobre aquest tema i, en concret, sobre l’última decisió de la Generalitat de fer servir finalment l’Institut Català de finances per avalar les citades fiances.

Publicitat

En la seva conversa amb els mitjans de comunicació, que ha tingut lloc després de la inauguració de l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya de Nova York, a l’edifici Chrysler, Sánchez no ha volgut entrar al fons de l’assumpte, argumentat que el Gobierno encara no tenia un criteri fixat al respecte.

No obstant això, sí que ha volgut matisar que, igual que va fer fa dues setmanes en una roda de premsa durant la seva gira pels països bàltics, que si l’executiu determina que aquest fons no és legal, el recorrerà.

Et pot interessar  Puigdemont amenaça de retirar el suport a Sánchez “si Illa fa un Collboni” després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut