Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Sánchez presumeix “d’equipàs”, el dia següent de quedar-se sense unitat de vot al Congreso

|

- Publicitat -

El Govern ha aprofitat la presentació dels Projectes Estratègics per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) per fer una exhibició d’unitat i una foto conjunta del Gobierno, presumint d’una falsa unió. Fa tot just 24 hores que el Congreso vivia un escenari de ‘ruptura de vot’ en les votacions sobre la Llei de l’Audiovisual.

Aquesta Llei es tracta d’una norma de l’Executiu de coalició, cal recordar que en altres ocasions els dos grups s’han posicionat de manera diferent en altres votacions del Congrés, com en les comissions de recerca sobre la fortuna de Joan Carles I; però aquesta ha sigut la primera vegada que ho fan respecte a una norma que emana de l’Executiu.
Durant l’acte, Sánchez ha destacat que forma part del”Govern de coalició progressista”, una denominació repetit en nombroses ocasions en la seva intervenció i ha qualificat el Gobierno d’un “equipàs”.

Publicitat

Els PERTE, presentats aquest divendres, són plans que busquen avançar cap a un nou model econòmic i social per a Espanya a través de grans inversions procedents dels fons europeus de reconstrucció.

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut