Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Sánchez es pronuncia sobre la sortida de Junts del Govern: “En moments tan complicats, l’estabilitat dels governs és fonamental”

|

- Publicitat -

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s’ha pronunciat la tarda d’aquest divendres sobre la sortida de Junts deñ Govern de coalició amb ERC, després que es fessin públics els resultats de la consulta, segons els quals el 55,73% ha votat abandonar l’executiu.

Sánchez opina que aquest gir dels esdeveniments deixa Catalunya en una situació compromesa, tal com recull l’ACN. El president d’Espanya ha apuntat que, davant de moments “complicats” com el que viu ara la societat catalana i espanyola, “l’estabilitat dels governs és fonamental”.

Publicitat

El president espanyol no ha perdut l’oportunitat per lluir el seu partit, assegurant que treballarà “pel bé de l’interès general” i que “sempre tindrà estesa la mà del diàleg”. “Tenim molta feina al davant, i hem de protegir els treballadors i les empreses”, ha afegit.

El PSC es reunirà de forma extraordinària el dilluns per tractar la situació

Per altra banda, el PSC ha convocat una reunió extraordinària pel proper dilluns, 10 d’octubre, en la qual abordaran la sortida de Junts del Govern, una situació que titllen de “greu”. El primer secretari del PSC, Salvador Illa, presidirà la reunió.

Et pot interessar  Aragonès diu que no abandonarà responsabilitats si no repeteix com a president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut