Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

S’allunya la candidatura dels Jocs Olímpics espanyols del 2030

|

- Publicitat -

La trobada entre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president d’Aragó, Javier Lambán, ha quedat anul·lada. Els dos caps dels executius s’havien de trobar demà a Balaguer, però finalment Lambán, qui sap si per ordres de partit, ha cancel·lat la reunió.

En aquesta trobada havien de reunir-se bilateralment per debatre sobre diferents assumptes. Els fons Next Generation, el futur del sector agroalimentari o l’industrial, o bé la sortida de la pandèmia eren alguns dels temes sobre la taula per a la reunió.

Publicitat

No obstant això, un dels que segurament hauria tingut més importància és la candidatura dels Jocs d’Hivern. Els dos executius van mostrar les seves divergències. Catalunya no volia compartir els JJOO, mentre que Aragó, de la mà del Comitè Olímpic Espanyol, assegurava que només podrien presentar la candidatura si anaven “en peu d’igualtat entre territoris”.

El president Pere Aragonès mantindrà l’agenda prevista a la comarca de la Noguera i atendrà als mitjans a Castelló de Farfanya.

Et pot interessar  Aragonès pregunta a Illa per què prefereix el "cafè aigualit per a tothom" a un finançament singular "just"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut