Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Sala-i-Martín ja ni se sorprèn amb les detencions: “Calia tapar el sopar de luxe de les elits d’Espanya”

L’economista creu que tot és un desviament de l’atenció mediàtica perquè fets rellevants com l’absolució de Trapero quedessin en segon terme

Àlex Huguet
Àlex Huguet 28/10/2020
Pla curt de l'economista Xavier Sala i Martín, durant la presentació dels Premis Talent Cambra. Imatge del 29 de gener de 2020. (Horitzontal)

L’economista Xavier Sala-i-Martín també ha donat la seva opinió sobre els escorcolls i detencions que la Guàrdia Civil estan realitzant durant aquest dimecres a diferents empresaris vinculats amb l’independentisme. Segons ell, ja no li causa “cap sorpresa”, ja que creu que “calia desviar l’atenció de l’escàndol de les elits extractives d’Espanya reunides en un sopar de luxe unes hores després de decretar l’estat d’alarma per a la resta de ciutadans”, ha dit amb relació a la reunió de més de 100 persones per una entrega de premis del diari El Español, que a més, van premiar l’actuació de l’exèrcit durant la pandèmia. Sala-i-Martín també ha destacat que “calia que no es parlés més de l’absolució de Trapero” després de saber-se que la fiscalia de Sánchez ni tan sols recorrerà la seva absolució ni de cap dels membres de la cúpula dels Mossos l’1-O.

Relacionats