Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Sala-i-Martín ironitza sobre Valls i la seva fugida a Menorca per passar el confinament

|

- Publicitat -

La feina de Manuel Valls com a regidor de l’Ajuntament de Barcelona segueix sent pràcticament un misteri a banda de quatre contactes per seguir mantenint la seva posició. El diari francès Equinox Magazine, explica en un article que Valls està passant el confinament de l’epidèmia a les Illes Balears des del 12 de març. En concret, es troba a l’illa de Menorca, on la seva dona és propietària d’una casa. Segons explica a la revista, el regidor diu que s’ha reunit dues vegades amb Colau, telemàticament, i segueix mantenint contacte amb el primer diputat socialista, Jaume Collboni. D’altra banda, si que l’ex candidat a l’alcaldia de Barcelona estarà present a la sessió plenària de l’alcaldessa el proper 17 d’abril, sempre per videoconferència. 

En resum, Manuel Valls es pren com unes vacances el confinament, aprofitant la tranquil·litat de Menorca. La revista també veu molt probable que Valls acabi per tornar al panorama polític francès, ja que la crisi del Covid-19 podria obrir la porta a un govern d’unitat nacional on hi podria entrar la nova esquerra “Vallsienne”. 

Publicitat

Aquesta manca d’activitat política de Valls contrasta amb els suposats 95.000 euros que segueix cobrant mentre no aporta absolutament res a l’Ajuntament de Barcelona. L’economista Xavier Sala-i-Martin ha fet un missatge a Twitter on es pregunta què està fent Valls pels ciutadans de Barcelona, i si està “utilitzant la seva experiència per aconseguir tests o mascaretes”.

Et pot interessar  Barcelona es prepara pel Sant Jordi: enguany es recuperarà la totalitat de la Rambla amb un nou repartiment "mes esponjat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut