Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Sabrià veu “naïf” que Junts votés en contra l’amnistia sense preveure abans la reacció dels jutges

Recrimina a Borràs que prefereixi el "risc" que l'amnistia es consideri inconstitucional: "Si fer-hi entrar a tothom acaba sent ningú, no té sentit"

|

- Publicitat -

El viceconseller d’Estratègia i Comunicació, Sergi Sabrià, no ha dubtat en titllar Junts de “naïf” per considerar que, votant en contra l’amnistia, podran blindar encara més l’amnistia per tal que aculli casos com el de Laura Borràs, els encausats pel Tsunami o pel ‘cas Volhov’. En una entrevista a ‘RTVE’, Sabrià ha defensat que “la llei pot ser robusta però no es pot blindar” i, en aquest sentit, ha apostat per tirar endavant l’amnistia i, després, “lluitar cas per cas”.

D’altra banda, Sabrià també s’ha mostrat molt crític amb la presidenta de Junts, Laura Borràs, precisament per preferir el “risc” que l’amnistia es consideri inconstitucional que no pas deixar gent “abandonada”. Segons Sabrià, aquestes declaracions “no s’aguanten gens”. “Ens les hauríem d’estalviar. Si fer-hi entrar a tothom acaba sent ningú, no té sentit”, ha afegit. “Tots volem que l’amnistia s’apliqui a tothom de l’1-O. Si vostè ha fragmentat contractes, no li toca entrar”, li ha recriminat Sabrià a la líder de Junts.

Publicitat

Pel que fa a la negociació dels pressupostos de la Generalitat, el viceconseller ha admès que els contactes amb el PSC estan més avançats. I ha defensat que el Hard Rock “no és una decisió política” sinó que es tracta d’una tramitació urbanística que tirarà endavant “si tots els papers estan bé i tot està endreçat”. Precisament, el projecte de Hard Rock és una línia vermella que han posat els comuns per donar suport als comptes del 2024.

Et pot interessar  ERC reclama "totes les competències" per "adaptar l’administració a les necessitats de Catalunya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut