Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Sabater, Riera i Reguant encapçalaran les llistes de la CUP per Barcelona el 14-F

Han concretat que Sabater seria la presidenciable malgrat que Guanyem Catalunya i la militància de la CUP encara han de ratificar l’acord

Avatar
Agències 15/12/2020
Primer pla del diputat de la CUP al Parlament, Carles Riera, intervenint al ple del 18 de novembre de 2020 (Horitzontal)

La CUP proposa a la militància que Dolors Sabater, Carles Riera i Eulàlia Reguant encapçalin la seva llista per Barcelona el 14-F. En un comunicat, la formació ha explicat que plantegen unes llistes “transversals i d’experiència municipalista” en una candidatura “sòlida, plural i un projecte il·lusionant”. Han concretat que Sabater seria la presidenciable malgrat que Guanyem Catalunya i la militància de la CUP encara han de ratificar l’acord. La posició 4 i 5 les ocuparien Xavi Pellicer i Basha Changuerra. L’actual diputada de la CUP Maria Sirvent aniria a la setena posició. Laia Estrada, Pau Juvillà i Dani Cornellà seran els caps de llista de Tarragona, Lleida i Girona respectivament.

Pel que fa a la llista de Tarragona, Estrada serà acompanyada per Edgar Fernández, a Lleida Juvillà tindrà de número dos Nogay Ndiaye, mentre que Dani Cornellà liderarà la demarcació de electoral de Girona amb Montserrat Vinyets com a número dos.

La militància de la CUP podrà ratificar la proposta telemàticament fins aquest dimecres a la nit. Posteriorment es faran públics els resultats definitius.