Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Sabater, Riera i Reguant encapçalaran les llistes de la CUP per Barcelona el 14-F

|

- Publicitat -

La CUP proposa a la militància que Dolors Sabater, Carles Riera i Eulàlia Reguant encapçalin la seva llista per Barcelona el 14-F. En un comunicat, la formació ha explicat que plantegen unes llistes “transversals i d’experiència municipalista” en una candidatura “sòlida, plural i un projecte il·lusionant”. Han concretat que Sabater seria la presidenciable malgrat que Guanyem Catalunya i la militància de la CUP encara han de ratificar l’acord. La posició 4 i 5 les ocuparien Xavi Pellicer i Basha Changuerra. L’actual diputada de la CUP Maria Sirvent aniria a la setena posició. Laia Estrada, Pau Juvillà i Dani Cornellà seran els caps de llista de Tarragona, Lleida i Girona respectivament.

Pel que fa a la llista de Tarragona, Estrada serà acompanyada per Edgar Fernández, a Lleida Juvillà tindrà de número dos Nogay Ndiaye, mentre que Dani Cornellà liderarà la demarcació de electoral de Girona amb Montserrat Vinyets com a número dos.

Publicitat

La militància de la CUP podrà ratificar la proposta telemàticament fins aquest dimecres a la nit. Posteriorment es faran públics els resultats definitius.

Et pot interessar  Estrada: "Malgrat que ERC i Junts es tiren els plats pel cap sobre la unitat, han mirat més al PSC que a la CUP"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut