Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Sabater: “Ni la DUI immediata és possible, ni la taula de diàleg dona resultats”

|

- Publicitat -

La candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat, Dolors Sabater, ha sostingut que “ni la declaració unilateral d’independència (DUI) és possible, ni la taula de diàleg dona resultats”.

Publicitat

En una entrevista a ‘El Periódico’ que ha recollit aquest diumenge Europa Press, Sabater ha proposat una estratègia planificada a través de polítiques concretes, estructures públiques i internacionalització que pretén trencar uns “tres anys de desencís”.

Quan li han preguntat pels possibles pactes postelectorals, la candidata ha dit que cal parlar de programes i ha afirmat que “les línies vermelles són unes males companyes de viatge”.

Segons Sabater, el PSC té a les eleccions previstes per al 14F l’oportunitat de decidir a quin bloc se situa –si al de l’esquerra o al de la dreta– i els comuns, d’elegir si recuperen l’esperit del 15M o “si són els de Jéssica Albiach, que s’asbtenen a la llei d’amnistia”.

Quant als polítics independentistes a l’estranger, ha sostingut que tots desitgen que tornin i que “és evident” es treballa per fer-ho.

Et pot interessar  Dolors Feliu, contundent: defensa que l'amnistia avali el Parlament a aixecar la DUI "suspesa"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió