Dimarts, 19 de gener de 2021 - Edició 907
La República

Sabater: “Ni la DUI immediata és possible, ni la taula de diàleg dona resultats”

La candidata de la CUP proposa una estratègia planificada que pretén trencar uns “tres anys de desencís”

Avatar
Agències 10/01/2021
05/01/2021 La candidata de la CUP a la Presidencia de la Generalitat, Dolors Sabater CATALUÑA ESPAÑA EUROPA BARCELONA POLÍTICA CUP

La candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat, Dolors Sabater, ha sostingut que “ni la declaració unilateral d’independència (DUI) és possible, ni la taula de diàleg dona resultats”.

En una entrevista a ‘El Periódico’ que ha recollit aquest diumenge Europa Press, Sabater ha proposat una estratègia planificada a través de polítiques concretes, estructures públiques i internacionalització que pretén trencar uns “tres anys de desencís”.

Quan li han preguntat pels possibles pactes postelectorals, la candidata ha dit que cal parlar de programes i ha afirmat que “les línies vermelles són unes males companyes de viatge”.

Segons Sabater, el PSC té a les eleccions previstes per al 14F l’oportunitat de decidir a quin bloc se situa –si al de l’esquerra o al de la dreta– i els comuns, d’elegir si recuperen l’esperit del 15M o “si són els de Jéssica Albiach, que s’asbtenen a la llei d’amnistia”.

Quant als polítics independentistes a l’estranger, ha sostingut que tots desitgen que tornin i que “és evident” es treballa per fer-ho.

Relacionats