Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Rull s’emprenya amb un mitjà català i avisa del “vell mal costum de fer titulars amb noms fent-los dir coses que no són”

|

- Publicitat -

De vegades, els mitjans afins a la creació d’una república catalana també poden fer mal per no expressar-se correctament sobre els polítics del procés, o de buscar baralles on no n’hi ha. El conseller Josep Rull, ha criticat aquests costums posant d’exemple el recent article publicat pel Nació Digital, que assegura que Puigdemont s’ha desmarcat de la via impulsada per Rull i Turull de cara al futur de JxCat, i informa que aquests presos polítics estan promovent l’actual Conseller de Territori, Damià Calvet, com a candidat efectiu i a Miquel Buch com a candidat de partit.

Res més lluny de la realitat, Josep Rull ha desmentit aquesta afirmació, assegurant que, dins els mitjans “hi ha coses que no canvien: el vell mal costum de fer titulars amb alguns noms fent-los dir coses que no són i sense tan sols haver-los donat la possibilitat de contrastar-ho”, ha reblat el conseller empresonat, constatant no haver donat cap senyal que fes suposar les suposicions plantejades pel Nació Digital. El mateix Rull ha considerat aquest tipus de fets com a “inaudits” i “tristos”.

Publicitat

Et pot interessar  Junts planteja el 12-M entre un govern liderat per Puigdemont o per Illa, entre ser "nació" o "sucursal"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut